top of page

                                   MRD Paardentaxi

Wil jij op vakantie met jouw paard naar de Sfeerhoeve, of moet jouw paard vervoert worden? maar heb je geen vervoer? MRD paardentaxi kan jouw paard ophalen en weer thuis brengen! Marrit Reusien Dressage is hier kind aan huis, want ze geeft op de maandag altijd lessen in onze binnenbaan.

 

Wil je meer info? +31 6 18 43 52 02

De Voorwaarden:

 

-          De opdrachtgever dient bij elk transport een geldig paardenpaspoort bij zich te hebben en/of mee te geven. MRD Paardentaxi behoudt zich het recht voor om een transport te weigeren bij het ontbreken van een geldig paardenpaspoort. Een paard/pony mag volgens de Wet enkel vervoerd worden met een geldig paardenpaspoort. Tevens dienen de te transporteren pony’s/paarden aan de verplichte entingen (influenza) te zijn voorzien. Een mogelijke bekeuring is voor de rekening van de opdrachtgever.

-          Het inladen en uitladen van een paard dient door de opdrachtgever of zijn vertegenwoordiger te worden gedaan. Uiteraard zullen wij hierbij assisteren.

-          MRD Paardentaxi behoudt zich het recht om ter plaatse een transport te weigeren. Bijvoorbeeld wanneer het paard zeer moeilijk tot niet te laden is of geen conditie tot vervoeren heeft (een uitzondering hierop is vervoer naar een dierenarts). Gemaakte kilometer kosten dienen ten alle tijden betaald te worden.

-          Tijdens het transport rijdt de eigenaar met ons mee of achter ons aan. Indien dit niet mogelijk is kan hiervan worden afgeweken, echter alleen in overleg.

-          Afgesproken tijdens zijn streeftijden. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele vertraging door onvoorziene omstandigheden. Denk hierbij aan bijv. het verkeersomstandigheden onderweg.

-          Bij slechte weersomstandigheden behouden wij ons het recht toe op annulering. U kunt hier ook geen aanspraak en/of kosten voor berekenen. Veiligheid gaat bij ons boven alles.

-          De gemaakte offerte is exclusief eventuele tol en/of veergelden. Indien hier sprake van is komen deze bovenop de berekende offerte.

-          Het paard/de pony mag onder geen beding tijdens het transport uit de wagen worden gehaald.

-          Als opdrachtgever bent u ten alle tijden verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele schade welke door uw dier aan het voertuig wordt aangebracht. Ook schade bij/aan derden is voor rekening en risico van de opdrachtgever. MRD Paardentaxi en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan mens en/of dier. Schade aangebracht door uw paard/pony wordt in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Wij raden aan om te checken of uw dier verzekerd is onder uw WA verzekering.

-          Eventuele bijkomende kosten die naar eigen inzicht van MRD Paardentaxi noodzakelijk zijn voor het welzijn van het paard zoals bijvoorbeeld extra stalling of een veearts zijn voor rekening van de opdrachtgever. Dit zal indien mogelijk in overleg gaan.

-          Bij het reserveren van een rit gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

-          Een boeking/opdrachtbevestiging is bindend. Er wordt een auto voor u gereserveerd.

-          Voor transport tussen 22.00 uur en 7.00 geldt een toeslag van 30%

-          Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit, voor zover die niet in de Wet geregeld is.

-          Tijdens het transport wordt de regelgeving van de Transportverordening 1/2005 (TVO) nageleefd.

 

Betalingen:

-          Wij werken met een aanbetaling van €30,- op ritten onder de 100 km. Boven de 100 km. werken bij met een aanbetaling van 30% van de totale ritprijs. 

-          Een rit kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van te voren. Binnen 48 uur worden annuleringskosten van €30,- incl. btw in rekening gebracht. 

-          Betalingen dienen contant of per betaalverzoek ter plekke voldaan te worden.

-          Het starttarief per rit is €25,- incl. btw. Hierbij is een halfuur wachttijd/laadtijd inbegrepen bij het ophalen van het paard.  Het tarief per (opeenvolgend) halfuur wachttijd/laadtijd is €25,- incl. btw per halfuur of een gedeelte hiervan. 

-          Het kilometer tarief is €0,95 per kilometer, gerekend vanaf start- en eindlocatie Dwingeloo incl. btw.

bottom of page